logo

SCHEPERS WHEEL SERVICE

Wat oorspronkelijk begon als een eenmanszaak in de garage van het ouderlijk huis is nu meer dan 30 jaar later uitgegroeid tot een succesvolle kmo met 9 gemotiveerde werknemers.

Garages, bandencentrales maar ook firma’s, particulieren en leasings kunnen bij ons terecht voor zowat alle bandenmaten en velgen binnen het gamma auto,4x4 en bestelwagen.

Een van onze beste troeven is onze grote en constante voorraad van banden. Hierdoor kunnen wij de meeste klanten onmiddellijk verder helpen. Niet alleen banden maar ook een grote hoeveelheid bouten, moeren en centreerringen hebben wij standaard op stock liggen. Bovendien zijn wij ook in het bezit van een uitlijnbrug en een speciaal balanceerapparaat dat zelfs kleine trillingen van uw band kan opsporen.

Ook werken wij nog voor een klein deel zonder afspraak. Dit betekent dat indien u een lekke band heeft of een ander dringend probleem, wij u daar zo snel mogelijk trachten mee verder te helpen.

Wat ons echter vooral bekend maakt is onze hoogwaardige velgen hersteldienst. Alle schade van uw velgen (mits de veiligheid niet in het gedrang komt) kan bij ons aangepakt worden. Of het nu gaat om borduurschade, steenslag, winterschade, roest, kromme velgen, .. tot zelfs herboren van velgen of uitdraaien van het naafgat.
Bovendien zijn wij in het bezit van een richtmachine, een poedercoat installatie en een CNC machine voor het hoogglans afdraaien. Hierdoor zijn wij niet langer afhankelijk van externe firma’s. Dit alles om een nog betere en snellere service naar onze klanten te kunnen bieden.

Want bij Schepers Wheel Service draait alles om service en kwaliteit!!

SCHEPERS WHEEL SERVICE